GDPR - persondataforordningen

 

Den 25. maj 2018 træder EU’s nye persondataforordning og databeskyttelseslov i kraft (også kaldet GDPR).

Vi håndterer forskellige typer data for vore kunder i større eller mindre udstrækning. Vi registrerer ikke CPR-numre, men eksempelvis jeres medarbejderes telefonnumre og navne kan optræde i forskellige sammenhænge, afhængigt af hvilke produkter der abonneres på. Relevante data indsamles udelukkende for at kunne levere de ydelser og services der leveres til kunder, samt for at leve op til eventuelle lovkrav.

Fra 25. maj er det et lovkrav, at der er indgået en databehandleraftale når denne type personoplysningner håndteres af I P Group for jer som virksomhed.

Databehandleraftalen er udformet som bilag til vores almindelige forretningsbetingelser, og vi tager udgangspunkt i en skabelon, der er udarbejdet af Datatilsynet. En opdateret udgave af Databehandleraftalen kan hentes nederst på denne side.

I kan læse mere om, hvordan vi håndterer ansvaret for personfølsomme data i databehandleraftalen.

Alle spørgsmål vedrørende databehandleraftalen, den nye persondataforordning og overholdelse af de nye regler kan stiles til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

I kan desuden finde vejledning til dataansvarlige og databehandlere hos bl.a. Datatilsynet.

 


IPG Databehandleraftale IPG Privatlivspolitik